RPG Anime Romania
O lume fantastica unde personajele prind viata.


Un forum dedicat RPG-ului.
 
AcasaPortalGalerieCautareInregistrareConectare
Ultimele subiecte
» [RPG]Până la apus, îți voi picta moartea în roșu[+18][Yaoi]
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] I_icon_minitimeIeri la 13:01:54 Scris de Error

» sa chetuim
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] I_icon_minitimeVin 21 Feb - 19:29:02 Scris de Invader Lamu

» [RPG]Apă în flăcări calde[+18 soft][Yaoi]
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] I_icon_minitimeVin 21 Feb - 9:07:47 Scris de Error

» Eu intreb, tu raspunzi
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] I_icon_minitimeVin 21 Feb - 9:05:09 Scris de Error

» Pentru ce e cunoscut userul de deasupra
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] I_icon_minitimeLun 17 Feb - 19:54:02 Scris de Ravic

» Arunca cu ceva in userul de mai sus
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] I_icon_minitimeLun 17 Feb - 0:33:15 Scris de Error

» Aresteaza userul de mai sus
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] I_icon_minitimeDum 16 Feb - 7:12:18 Scris de Error

» Yaoi vs Yuri
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] I_icon_minitimeDum 16 Feb - 7:11:33 Scris de Error

» Afirmația falsă
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] I_icon_minitimeDum 16 Feb - 7:09:21 Scris de Error


Distribuiţi
 

 [Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction]

In jos 
AutorMesaj
IonicaSuper
Membru
Membru
IonicaSuper

Sex : feminin
Zodiac : Varsator
Zodiac chinezesc : Pisica
Mesaje : 363
Data de inscriere : 03/08/2017
Varsta : 20
Localizare : În Țara Oglinzilor
Jocuri/Distractii Jocuri/Distractii : citit, scris, RPG, desen

[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] Empty
MesajSubiect: [Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction]   [Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] I_icon_minitimeMier 11 Sept - 20:43:58

Hey, guys! Ei bine, am și eu fanfiction-ul acesta la care am tot scris de multă vreme, de dinainte să se închidă serverul românesc de la joc. Voiam să-l postez acolo pe forum și n-am mai avut niciodată șansa, așa că am rămas cu el în aer. Nu voiam să-l las să ajungă doar o lucrare de sertar, așa că am hotărât să-l postez aici. Poate cineva îl va citi și îi va plăcea.
Câteva precizări înainte:
-> este ArminxAlexy fanfiction, cu precizarea că aici ei nu sunt frați și nu se cunosc de dinainte
-> nu căutați prea multe asemănări cu personajele originale, că nu prea există. Dacă nu știți personajele originale puteți citi liniștiți în continuare
-> include și scene +18, dar am să precizez la capitolele respective
-> nu o să fie multe capitole, vreo 10, maxim 15, cu întindere mică

Enjoy!

[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] Giphy


I. CUVINTE RECI ȘI JOCURI NEVINOVATE
 ”Amadeus adoptase din nou figura de nepăsător, privind în gol și aprobând din când în când cu sunete scurte. Leonora continua să tărăgăneze, deși știa că băiatul de lângă ea nu asculta nici măcar un cuvânt din ce spunea.
 Îi plăcea doar să vorbească, uneori delira cu adevărat. Să înșiruie cuvinte după cuvinte era pasiunea ei. Deși nu avea să o recunoască vreodată, Amadeus adora sunetul vocii ei. Nu putea privi în gol, rece și ignorant, fără să aibă pe fundal acel timbru calm și cristalin, un pic prea gros pentru o fată, dar extrem de plăcut și revigorant. Continuând să înșiruie ceva despre fluturi, Leonora se juca cu o bucată de sfoară albă, cu capetele legate între ele.
 -Amadeus, îl strigă la un moment dat fata, privind cu zâmbetul pe buze acel elastic împleticit printre degetele subțiri și albe.
 Tonul deosebit de vesel îl făcu pe băiat nu numai atent, dar și curios. Își întoarse capul, cu o privire nedumerită, totuși mult prea rece. Leonora îi zâmbea larg, balansând elasticul pe degetul arătător.
 -Ai jucat vreodată pânza de păianjen?
 Amadeus se strâmbă, însă un mic surâs îi acapară buzele.
 -Nu. Cum se joacă?
 Zâmbetul Leonorei se lărgi. Își așeză elasticul pe degete, trăgând de el și desfășurându-l în fața băiatului.
 -Lasă-mă să-ți arăt.”

 Nici nu încheiasem bine paragraful că o geantă fu trântită violent pe scaunul de lângă mine, făcându-mă să tresar speriat. Am mârâit insesizabil, ridicându-mi privirea spre virusul ce-mi invadase spațiul intim și personal de nici o săptămână. Un virus înalt și brunet, imposibil de șters, extrem de insistent și peste măsură de iritabil.
 -Hey, Alexy! Ce faci?
 Îi aruncasem o grimasă dezaprobatoare, scuturându-mi stiloul și aplecându-mă peste caiet. N-aveam chef de el. N-avem chef de nimeni în general. Leonora și Amadeus sunt singurii de care am nevoie în acest moment.
 -Mă cheamă Alexis. Nu mă mai striga Alexy, e enervant, e tot ce îi zic înainte de a mă apuca din nou de scris.
 -Dar Alexy e mai ușor de pronunțat.
 Se vedea cât se chinuie să inițieze o conversație. Din păcate eu nu eram o persoană caldă și bună ca Leonora. Voiam doar să scriu, iar el îmi distrăgea atenția. Cum nu aveam să scap de el oricum, am recurs la cea mai eficientă soluție: l-am ignorat cu nesimțire.
 Mâna mea scria cu lejeritate fraze încâlcite, crea gesturi și replici pe care nici eu nu le înțelegeam câteodată. Cei doi rămâneau un continuu mister pentru mine, făcându-mă să mă întreb dacă îi voi cunoaște vreodată în totalitate. Aceste gânduri mă făceau să scriu cu vervă, să scriu mai mult și mai mult. Aveam o dorință turbată de a ști fiecare grimasă a lui Amadeus, fiecare surâs al Leonorei. Simțeam că trebuie să știu totul. Amadeus și Leonora ascundeau ceva, un ceva ce era vital pentru mine, un ceva ce putea fi aflat doar scriind și scriind.
 Mă oprisem brusc. Mintea mea era goală acum. Vărsasem tot ce aveam în mine pe paginile caietului, până ce nu mai rămăsese nimic. Am oftat epuizat, mișcându-mă alene asemeni unui izvor aproape secătuit.
 Am expirat zgomotos, masându-mi ochii cu podul palmei. Lăsându-mi obosit capul într-o parte, mă speriasem când îl zărisem pe brunet lângă mine. Credeam că plecase când s-a văzut nebăgat în seamă.
 Mă privea cu ochii mari, sticloși, de un albastru șters asemănător gheții, în contrast cu căldura neprihănită pe care o emanau. Reflexiile gri ale irișilor accentuau profunzimea acestora. Buzele i se mișcau, chinuindu-se a articula o propoziție coerentă, dar nicio vorbă nu dorea să iasă. Pe neașteptate, colțurile gurii sale se arcuiseră într-un surâs nevinovat.
 Mă șocase acel surâs. Am împietrit, incapabil să mai zic sau să mai fac ceva. Totul era de prisos în fața acelui surâs. Surâsul mă lovise cu o vibrație puternică, aceași vibrație pe care o simțeam ori de câte ori Leonora râdea, liniștit și cald, ori de câte ori Amadeus se pierdea în amalgamul de gânduri și sentimente grele și neastâmpărate.
 Pentru prima dată îmi doream să știu cine este cineva. Nu. Nu-mi doream să știu pe nimeni, doar pe el. El era singurul care mă intrigase într-atât încât să-mi pun această întrebare. Știam că odată ce-i adresam acea întrebare nu mai aveam scăpare, dar situația mă obliga să risc. Descoperisem cheia cu care puteam pune capăt neliniștii mele. Strânsesem caietul la piept, lăsându-mi capul în cealaltă parte.
 -Cine ești tu?
 Întrebarea îl surprinse doar pentru câteva secunde, după care surâsul deveni un zâmbet. Zâmbet păgân și nenorocit! Distrusese tot ce reușise surâsul să construiască în mine.
 -Avem destul timp pentru întrebarea asta, surâsul reapăruse. Momentan, să zicem că sunt doar un băiat pe nume Armin.


◙      " Oh, Grantors of Dark Disgrace,      ◙
◙      Do Not Wake Me Again. "      ◙
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] Tumblr_oh7sh8g9Ku1v4bk2io4_540 [Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction] Tumblr_oou42tdcWs1vyqm1mo9_540
Sus In jos
 
[Yaoi] Cuvinte și Jocuri [SweetFlirt FanFiction]
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RPG Anime Romania :: Fan Zone :: Fan Fic :: Original :: Yaoi/Yuri-
Mergi direct la: