Lily: - Eu ma simt asa de cand ne-am intalnit atunci prima data deci suntem doi in aceasi situatie spun fara sa ma intorc spre el gandindu-ma la ceea ce simteam cand eram cu el eram umpic confuza dar banuiam ca eram indragostita de el din cate puteam eu sa observ la mine era singurul caruia ii permiteam sa ma comande
▷
In piata
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Data de inscriere : 13/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Lumea mea, numai a mea
Jocuri/Distractii : RPG
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Dum 1 Dec - 0:10:54
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Data de inscriere : 14/01/2012
Varsta : 27
Localizare : Hannya
Jocuri/Distractii : Infection
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy'
-Prima data cand am fost cu tine am simtit ca imi bate inima, dar eu nu am una.Ciudat nu?
-Prima data cand am fost cu tine am simtit ca imi bate inima, dar eu nu am una.Ciudat nu?
Dum 1 Dec - 0:29:06
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: - Poate ca ai si nu sti ca ai am spus intorcandu-ma privindu-l
Dum 1 Dec - 0:32:36
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy'
-Am, dar nu mai bate de mai bine de 5 ani cred...
-Am, dar nu mai bate de mai bine de 5 ani cred...
Dum 1 Dec - 0:43:44
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: m-am dus la el si m-am asezat pe picioarele lui
- Deci se pare ca eu am facut-o sa bata din nou cel putin atunci
- Deci se pare ca eu am facut-o sa bata din nou cel putin atunci
Dum 1 Dec - 0:45:15
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flipy'
-Probabil,dar acum nu mai bate.I-am luat mana si i-am pus-o pe piept sa ii arat. Ai un efect ciudata asupra mea...
-Probabil,dar acum nu mai bate.I-am luat mana si i-am pus-o pe piept sa ii arat. Ai un efect ciudata asupra mea...
Dum 1 Dec - 0:48:26
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: - Eu sunt o ciudata deci nu ma mira i-am spus zambindu-i punandu-mi mana libera in jurul gatului lui si desi stateam pe picioarele lui mi-am pus picior peste picior
Dum 1 Dec - 0:49:57
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy'
-Tu esti ciudata?Hm.. eu sunt o persoana ce vrea bine doar pentru e, dar spre deosebire de egoisti face orice pentru asta.
-Tu esti ciudata?Hm.. eu sunt o persoana ce vrea bine doar pentru e, dar spre deosebire de egoisti face orice pentru asta.
Dum 1 Dec - 0:52:33
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: - Uneori cam asa sunt si eu, depinde de toane am spus ducandu-mi mana de pe pieptul lui pe fata lui
Dum 1 Dec - 0:54:10
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy'
-Toate?Depinde cat de bine ma controlez.Cand am intalnit-o prima data pe Flaky cred ca aveam cam 16 ani eram pe o insula Pheonix intr-un concurs stupid. Cred ca atunci m-am controlat cel mai mult cat pentru toata viata.
-Toate?Depinde cat de bine ma controlez.Cand am intalnit-o prima data pe Flaky cred ca aveam cam 16 ani eram pe o insula Pheonix intr-un concurs stupid. Cred ca atunci m-am controlat cel mai mult cat pentru toata viata.
Dum 1 Dec - 1:08:02
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: - Ei bine eu nu sunt Flaky si cu mine nu va fi la fel de asta sa fi sigur am zis ridicandu-ma ducandu-ma sa ma uit prin dulapuri sa vad ce pot face cu ce am prin frigider sa mananc caci imi era umpic foame
Dum 1 Dec - 1:09:36
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy'
-Nu fi prostuta nu m-am controlat de dragul ei ci tot din interes.Eram pe insula datorita tatalui meu.El a facut concursul ala stupid ne-a impartit pe 3 grupe si ne-a lasat sa ne omoram unul pe altul, echipa castigatoare putea merge in civilizatie timp de un an iar celelalte doua se bateau din nou.Tot asa pana am ramas din ce in ce mai putin.La un moment dat echipa mea verde a invin pe ceilalti sau ma rog i-am ucis,iar apoi a trebui sa ne ucidem intre noi coechipiere.Eu am avut norocul sa o gasesc pe Flaky ranita undeva prin zona taberei mele. Am aflat ca e fiica celui ce a organizat mizeria asta si am vrut sa ajung al el prin ea. Chiar o facusem sa se indragosteasca de mine.Nu a fost prea greu ea mereu a fost o talamba. Dupa un timp am vrut sa ma casatoresc cu ea cand devenema amndoi majori ca sa fiu scapat de prostia aia de concurs mizerabil pentru ca deja ramasesera doar adversari de temuti, iar eu eram nimic pe atunci.Observand ca suntem seriosi tatal lui Flaky ne-a spus ca suntem frati si nu ne putem casatori. Ca sa ne convingem am facut un test ADN. Spuse adevarul, pentru ca sora mea era inca indragostita de mine tata a incercat sa o ucida si nu stiu din ce motiv am intervenit eu cred ca tineam la ea pe atunci.Am vrut sa nu raman din nou singur, am vrut sa apar pe cineva in afar de mine si am realizat ca e nasol si nu am de gand sa mai fac asta niciodata pentru ca tot eu am suferit.
-Nu fi prostuta nu m-am controlat de dragul ei ci tot din interes.Eram pe insula datorita tatalui meu.El a facut concursul ala stupid ne-a impartit pe 3 grupe si ne-a lasat sa ne omoram unul pe altul, echipa castigatoare putea merge in civilizatie timp de un an iar celelalte doua se bateau din nou.Tot asa pana am ramas din ce in ce mai putin.La un moment dat echipa mea verde a invin pe ceilalti sau ma rog i-am ucis,iar apoi a trebui sa ne ucidem intre noi coechipiere.Eu am avut norocul sa o gasesc pe Flaky ranita undeva prin zona taberei mele. Am aflat ca e fiica celui ce a organizat mizeria asta si am vrut sa ajung al el prin ea. Chiar o facusem sa se indragosteasca de mine.Nu a fost prea greu ea mereu a fost o talamba. Dupa un timp am vrut sa ma casatoresc cu ea cand devenema amndoi majori ca sa fiu scapat de prostia aia de concurs mizerabil pentru ca deja ramasesera doar adversari de temuti, iar eu eram nimic pe atunci.Observand ca suntem seriosi tatal lui Flaky ne-a spus ca suntem frati si nu ne putem casatori. Ca sa ne convingem am facut un test ADN. Spuse adevarul, pentru ca sora mea era inca indragostita de mine tata a incercat sa o ucida si nu stiu din ce motiv am intervenit eu cred ca tineam la ea pe atunci.Am vrut sa nu raman din nou singur, am vrut sa apar pe cineva in afar de mine si am realizat ca e nasol si nu am de gand sa mai fac asta niciodata pentru ca tot eu am suferit.
Dum 1 Dec - 1:26:34
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: - Suna exact ca si concursul in care am fost eu implicata acum cativa ani, l-am castigat desigur nu a fost greu sa ii ard pe ceilalti dar nu imi mai aduc bine aminte cum se numea locul cum am ajuns acolo si cum am plecat cred ca nici nu m-a interesat vreodata sa mai aflu am spus ridicand din umeri in timp ce imi preparam un senvis
Dum 1 Dec - 1:31:10
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy'
-Credema draga daca ai fi fost acolo te-as fi ucis cu siguranta, doar ca fetele nu participau. Noi eram pe o insula imi amintesc inca si acum are forma unei pasari. Echipa mea era chiar in coada insule , iar celelalte doua eram aripile.Ne duelam la cap, iar in mijloc era orasul unde stateau locuitori.Era un loc izolat de ceilalti cu garduri electice. Nu stiiu cum trecuse Flaky sau de ce fugise, dar prima data cand am vazut-o am luat-o ostatica am crezut ca e din echipa adversa. Si acum imi amintesc cum am tarat-o pana la cabana mea. S-a trezit cu foamea in gat si am obligat-o sa isi gateaca. A fost atat de proasta ca a ars aragazul. I-am gaitit tot eu. La amsa am aflat ca e fica celui ce a organizat prostia asta doar pentru placere desi ea nu stia asta.Simpla gresala a ei a fost ca mi-a spus ca tatal ei conduce insula. Imeidat mi-a venit ideea sa am folosesc de ea ca sa imi fie bine. Desi nu am reactionat frumos prima data.Am rasturnat masa, iar ea s-a ranit. Cand am vazut cat de bleaga era mi s-a facut mila de ea recunosc ca era atat de patetica ca m-a facut sa plang gand m-am gandit ce urma sa ii fac. Am ingrijit-o si am inceput sa ma port cat de cat frumos cu ea pana ma prezentata tatalui ei.Tata na fost prea incantat si ne-a gonit pe amndoi. Eu n-am vrut so iau la mine, dar s-a tinut dupa mine. Nu dupa cateva zile devenind nefolositoare am violatato si proasta tot cu mine a stat. Intr-un fel am bucur ca a plecat se tinea doar dupa mine.
-Credema draga daca ai fi fost acolo te-as fi ucis cu siguranta, doar ca fetele nu participau. Noi eram pe o insula imi amintesc inca si acum are forma unei pasari. Echipa mea era chiar in coada insule , iar celelalte doua eram aripile.Ne duelam la cap, iar in mijloc era orasul unde stateau locuitori.Era un loc izolat de ceilalti cu garduri electice. Nu stiiu cum trecuse Flaky sau de ce fugise, dar prima data cand am vazut-o am luat-o ostatica am crezut ca e din echipa adversa. Si acum imi amintesc cum am tarat-o pana la cabana mea. S-a trezit cu foamea in gat si am obligat-o sa isi gateaca. A fost atat de proasta ca a ars aragazul. I-am gaitit tot eu. La amsa am aflat ca e fica celui ce a organizat prostia asta doar pentru placere desi ea nu stia asta.Simpla gresala a ei a fost ca mi-a spus ca tatal ei conduce insula. Imeidat mi-a venit ideea sa am folosesc de ea ca sa imi fie bine. Desi nu am reactionat frumos prima data.Am rasturnat masa, iar ea s-a ranit. Cand am vazut cat de bleaga era mi s-a facut mila de ea recunosc ca era atat de patetica ca m-a facut sa plang gand m-am gandit ce urma sa ii fac. Am ingrijit-o si am inceput sa ma port cat de cat frumos cu ea pana ma prezentata tatalui ei.Tata na fost prea incantat si ne-a gonit pe amndoi. Eu n-am vrut so iau la mine, dar s-a tinut dupa mine. Nu dupa cateva zile devenind nefolositoare am violatato si proasta tot cu mine a stat. Intr-un fel am bucur ca a plecat se tinea doar dupa mine.
Dum 1 Dec - 1:47:04
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: - Din cate imi spui tu asta s-a intamplat acum ceva timp cred ca daca cumva am fost in acelasi loc am fost in urma ta si imi amintesc parca de un oras inprejmuit de garduri am vrut sa trec de el si m-am electrocutat zdravan. A si de acolo m-am trezit cu tatuajul asta am spus si fiind deja cu spatele la el mi-am ridicat tricoul aratandu-i tatuaju de la baza spatelui care mergea in ambele parti pana aproape de buric
Dum 1 Dec - 1:51:43
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy'
-Nu stiu daca ai fost inaintea mea acolo, dar din cate stiu eu tatal meu a facut concursul asta doar pentru baieti si nu a tinut mai mult de 3 sau 4 ani. El a vrut sa lase imperiul celui mai brav dintr toti sau mai bine spus celui cu celel mai multe probleme pshihice. In plus nu aveam puteri niciunul din noi eram oameni normali. Ne luptam cu ce apucam. Eu am inceput sa am cateva puteri cand Flaky era sa moara si am salvat-o. Am facut un pact cu o chestie am uitat cum se numea...
-Nu stiu daca ai fost inaintea mea acolo, dar din cate stiu eu tatal meu a facut concursul asta doar pentru baieti si nu a tinut mai mult de 3 sau 4 ani. El a vrut sa lase imperiul celui mai brav dintr toti sau mai bine spus celui cu celel mai multe probleme pshihice. In plus nu aveam puteri niciunul din noi eram oameni normali. Ne luptam cu ce apucam. Eu am inceput sa am cateva puteri cand Flaky era sa moara si am salvat-o. Am facut un pact cu o chestie am uitat cum se numea...
Dum 1 Dec - 1:55:06
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: - Ripper? Eu am facut un pact cu Lulu ea e tot Ripper dar nu stiu sigur poate a fost o insula asemanatoare ti-am mai zis nu stiu cum am ajuns acolo si nici cum am plecat
Dum 1 Dec - 1:57:25
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy'
-Eu am ajuns acolo cu elicopterul dintr-un centru de plasament. Oricum dupa ce am plecat de acol m-a trimis intr-un razboi.Acolo am facut echipa cu verisori mei. Nutty,Haruka si Petunia. Haruka a stat de o parte cu Flaky si nu au facut absolut nimci cred ca s-au ascuns. Eu si restul i-am macelarit pe ceilalti uneori ne luptam chiar si intre noi din certuri stupide.
-Eu am ajuns acolo cu elicopterul dintr-un centru de plasament. Oricum dupa ce am plecat de acol m-a trimis intr-un razboi.Acolo am facut echipa cu verisori mei. Nutty,Haruka si Petunia. Haruka a stat de o parte cu Flaky si nu au facut absolut nimci cred ca s-au ascuns. Eu si restul i-am macelarit pe ceilalti uneori ne luptam chiar si intre noi din certuri stupide.
Dum 1 Dec - 2:12:31
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: - Nu stiu daca am fost in vreun razboi dar nici ca mi-ar pasa oricum uneori omoram din pura placere si ce pot spune cand eram mica a trebuit sa ma descurc singura in mijlocul unui razboi deci cred ca a omora imi era deja un obicei si inainte sa am puterispun dandu-mi tricoul inapoi in jos peste fund
Dum 1 Dec - 2:14:34
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy'
-Eu de cand a trebuit sa intru in razboi am probleme la mansarda chiar daca nu vreau sa admit asta, oricum nu sunt singura si ceilalti verisori ai mei nu stau prea bine.Macar Flaky a scapat de emotivitate. Era atat de emotica ca intra imeidat intr-un atac de panica.
-Eu de cand a trebuit sa intru in razboi am probleme la mansarda chiar daca nu vreau sa admit asta, oricum nu sunt singura si ceilalti verisori ai mei nu stau prea bine.Macar Flaky a scapat de emotivitate. Era atat de emotica ca intra imeidat intr-un atac de panica.
Dum 1 Dec - 2:29:48
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: - Si eu sunt trilulilu dar eh asta's eu cine ma accepta ma accepta asa cum sunt spun incepand sa mananc din senvis
Dum 1 Dec - 2:31:49
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy
-Pai e obligat sa ma accepte daca nu moare...
-Pai e obligat sa ma accepte daca nu moare...
Dum 1 Dec - 2:36:34
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: am terminat de mancat in timp record chiar imi fusese foame
- Eu te accept oricum macar stiu ca nu ne vom plictisi prea usor am zis intorcandu-ma cu fata spre el
- Eu te accept oricum macar stiu ca nu ne vom plictisi prea usor am zis intorcandu-ma cu fata spre el
Dum 1 Dec - 2:37:37
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Dark Strawberry
Flippy'
-Nu sunt prea interesant
-Nu sunt prea interesant
Dum 1 Dec - 2:44:46
Sex :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
Zodiac :
Zodiac chinezesc :
sarah chan
Lily: - Mie nu mi se pare asa am spus urcandu-ma cu fundul pe blatul bucatariei punandu-mi picior peste picior
Dum 1 Dec - 2:46:27
Continut sponsorizat
Data/ora curentă este: Vin 1 Noi - 7:29:59
Joi 27 Apr - 16:25:26 Scris de Corelia
» Back from the death
Joi 27 Apr - 16:21:43 Scris de Corelia
» Dream Land
Joi 27 Apr - 16:07:04 Scris de Corelia
» [HP] Checkered
Joi 27 Apr - 15:26:41 Scris de Corelia
» [HP] Crimson Red
Joi 27 Apr - 15:26:00 Scris de Corelia